(Archief 2009-2014) Burgemeester Werkendam

In de media

- Felicitatie diamanten huwelijk
Burgemeester Carla Breuer feliciteerde het echtpaar Wouters-Niels met hun 60-jarig huwelijk.
Zie De Weekkrant.

- "Ik hoop dat alle kernen van de gemeente Werkendam een buurtpreventieteam krijgen."
Deze woorden sprak burgemeester Carla Breuer dinsdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van haar gemeente. Breuer vindt dat de veiligheid binnen de gemeente verbeterd kan worden door de samenwerking tussen de inwoners en de gemeente. In Werkendam is rond de kerstdagen namelijk een groot aantal inbraken gepleegd.
Zie Het Kontakt.

- Koploperprijs Dienstverlening Werkendam
De KvK heeft de afgelopen periode de dienstverlening van gemeenten onderzocht. De gemeente Werkendam scoorde het beste van alle gemeenten in Midden-Brabant en mag zich in deze regio ‘koploper 2013’ noemen. Een mooi resultaat.
Zie GovUnited.

- Volksgezondheid samen met inwoners
De drie gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem stellen een nieuwe nota gezondheidsbeleid 2013-2016 op. In deze nota wordt beschreven wat de drie gemeenten in deze jaren kunnen bijdragen aan de volksgezondheid van de inwoners.
Zie Dichterbij.

- In de hut met Hannie
"Werkweken van gemiddeld vijftig uur, een veeleisende baan en een hele trits nevenfuncties. Carla Breuer (40), burgemeester van de gemeente Werkendam combineert het bijna achteloos met de zorg voor twee jonge kinderen."
Zie De Weekkrant Nieuwsblad.

- Toontje Sprengerpluim voor Carla Breuer
Voor het derde achtereenvolgende jaar werd dinsdag 8 maart, Internationale Vrouwendag, de Toontje Sprenger pluim uitgereikt in Altena. Met de uitreiking van de pluim wil initiatiefnemer Hannie Visser-Kieboom aandacht vragen voor (meer) vrouwen in de politiek. Dit jaar werd de pluim uitgereikt aan burgemeester Carla Breuer. Dit jaar gaat de pluim naar Carla Breuer omdat ze als eerste vrouw in Altena werd benoemd tot burgemeester. Met haar charme, maar ook door haar bestuurlijke daadkracht is ze een rolmodel voor de vrouwen in de politiek in onze regio.
Zie De Weekkrant Nieuwsblad.

- Stratenbezoeken
Burgemeester Carla Breuer heeft zich voorgenomen letterlijk álle straten van de gemeente Werkendam te bezoeken. In februari is burgemeester Carla Breuer van Werkendam met haar stratenbezoek begonnen.
Zie BN De Stem.

Op Social Media

- Afscheid Werkendam
- Informatieavond
- Opening congres Nederlandse vereniging van Havenmeesters
- Felicitatie van Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Ronald Plasterk

- Werkendam begint met berging Britse bommenwerper Zie ook: nu.nl en werkendam.nl


Andere burgemeesters op twitter treft u op: burgemeesters.nl/bgmsoptwitter en @Burgemeesters